YHDISTYS

Vaajakosken Suvanto ry perustettiin 1997. Sosiaaliset ongelmat, päihteiden tuomat haitat, työttömyys ja yksinäisyys paikkakunnalla olivat muodostaneet tuolloin tarpeen päivätoimintapaikalle, joka on kaikille avoin.

Laajaan yhteiskristilliseen ja kunnalliseen yhteistyöhön perustuen työ on jatkunut perustamisesta lähtien. Kristillinen arvopohja ja jokaisen kiistattoman ihmisarvon tunnustaminen ovat ohjenuorana.

Talous on rakentunut Stean (entinen Raha-automaattiyhdistys), kunnan ja oman varainhankinnan perustalle.

Suvanto on seurannut ympäröivän yhteiskunnan kehitystä ja muokannut toimintojaan ajankohtaan sopiviksi. Yhdistyksellä on ollut viime vuosina kolmesta viiteen palkattua työntekijää.

Toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus, johon tällä hetkellä kuuluu puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä.

Hallituksen 2019 puheenjohtaja

Usko Hintikka

Hallituksen 2019 jäsenet

Margit Hujanen